Naši konji

Oni su naš ponos, naša dika.
Oni su divovi meka srca.
Oni su nestašni, blentavci mili i dragi.
Naši konji, naša druga djeca!

Bright Du Cerisier

Bright je jedno ogromno dijete koje se voli valjati, skakati, voli kišu, obožava blato, a najviše se voli nadmetati s Pokerom, frendom iz susjednog boksa i ispusta.

Poker

Odlikuje ga velika privrženost, volja za ugoditi jahaču te plemenit karakter. Osim što je jako razmažen nemamo zamjerke vezano za karakter i rad. U štali je međutim situacija malo drugačija, naime, obzirom na njegovu neurednost dobio je naziv multipraktik.

Nikita

Šarena loptica u tipu Shetland ponija, prava je kosilica. Ukoliko ima dovoljno trave neće cijeli dan glavu podići. No kad ju ponukate na igru brza je k’o raketa.

Taz

Jedan pogled na ovog razigranog pastuhića dovoljan je da shvatite da se trebao zvati Elvis. Zbog osebujne frizure i glasnog njištanja taj mali konjić je zauzeo posebno mjesto i postao maskota našeg ranča.

Turbo (Jabuka)

Ime koje su joj dali bivši vlasnici nije joj ni najmanje odgovaralo pa smo joj zbog njene brzine i blage naravi dali ime po pužu iz crtića Turbo. Kobilica srednje visine jako voli pažnju tako da ju koristimo za malu djecu i  prve šetnjice na konju.

Hitch

(Trakehner)

Najteža stvar u životu je reći zbogom prijatelju.

Dali smo mu sklonište, on je nama dao bezuvjetnu ljubav. Dali smo mu hranu, on je nama dao bezuvjetnu ljubav. Dali smo mu pažnju, a on nama prijateljstvo.

Oni koje volimo nikada nas ne napuste, hodaju s nama svaki dan. Nevidljivo i u tišini, ali uvijek tako blizu. Zauvijek voljeni, nedostaju beskrajno, nošeni u srcu…

Dragi naš konjiću trči sretno beskrajnim nebeskim livadama dok se ponovno ne sretnemo.

Ako imate pitanja – tu smo!

Skip to content